Ontmoet de makers

Amersfoortse kaarsen van

Kaarsenmakerij de Punt

Bij De Punt in Soest, een van de grootste ambachtelijke kaarsenmakerijen in Nederland, werken 15 cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking.

Lieve Vrouwetoren

Bakblik

De blikvanger van het Amersfoort Kerstpakket 2021. Gemaakt in eigen beheer als ode aan de prachtige Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort.

Speciaal bier van

Rock City Brewers

Wat begon met wat geëxperimenteer in de keuken, is uitgegroeid tot een heuse brouwerij met brewpub. Rock City Brewing, vernoemd naar de Keistad.

Heerlijke chocolade van

Gula Delicatessen

De volle smaak van echt en eerlijk, dat is Sweet Sisters. Bij Sweet Sisters vind je een grote collectie aan chocoladerepen van kleinere merken met een fair verhaal.

Handgemaakte tekeningen van

Lex van Elten

Bij de vraag wie de illustraties zou moeten maken voor de Amersfoort Kerstpakketten waren we snel klaar. Lex van Elten natuurlijk.

Speciale wijnen van

Henri Bloem

Huub Havik en Wim de Jong zijn al jaren de vertrouwde gezichten voor Amersfoortse wijnliefhebbers. In een mooie gezellige winkel staat een enorm assortiment klaar om een keuze uit te maken.

Kleurijk kwartet van

Amerfoortse Gidsen

De oranje jassen van stadsgidsen Harald Ket en Inge Vos zijn al jaren een vertrouwd gezicht in de historische binnenstad.

Brood & Banket van

Bakkerij Klaas Hartog

Warme Bakker Klaas Hartog is een jong en dynamisch bedrijf. Dagelijks beginnen deze vakmensen ’s nachts met het bereiden van het lekkerste brood, banket en Spakenburgse specialiteiten.

Fruit, vlees en lokaal lekkers van

Boerderij Nieuw Slagmaat

Appels, peren, pruimen, kersen en kiwi’s, allemaal heerlijk fruit uit de boomgaarden van Boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik.