Over

Amersfoort Kerstpakket

Hartelijk welkom op de site van

Amersfoort Kerstpakket

Hier heeft u de keuze uit een serie zeer originele kerstpakketten. Amersfoortse Kerstpakketten. Met zorg samengesteld uit de leukste en lekkerste cadeaus van unieke Amersfoortse ondernemers.

Met een Amersfoort Kerstpakket geef je een zeer origineel cadeau, wat alles bundelt dat onze regio zo uniek maakt. Vele lokale ondernemers hebben hier hun unieke steentje aan bijgedragen. Het pakket met alle cadeaus wordt bijeen gehouden door een stijlvol dienblad, met daarin de skyline van Amersfoort. Als je het dienblad omdraait verschijnt een bijzondere verrassing: Het Amersfoort Ganzenbord. Een uniek bordspel waarop vele karakteristieke plekken van Amersfoort een eigen rol spelen. En dat je speelt met miniatuur Keitjes als pionnen. Een origineel cadeau met een blijvende waarde.

Met het Amersfoort Kerstpakket steunt u bovendien meer dan 10 unieke lokale winkeliers en producenten!

We zullen u geheel ontzorgen en adviseren u met het samenstellen van uw ideale pakket. Ook kan aan uw pakketten een eigen wenskaart worden toegevoegd..

We bezorgen op elke gewenste locatie, op kantoor of persoonlijk thuis bij uw medewerkers. Alle transporten worden professioneel en CO2 neutraal verzorgd.

Bedank uw medewerkers dit bijzondere jaar voor hun extra inzet met een origineel Amersfoort Kerstpakket. Het zal zéér gewaardeerd worden.