Ontmoet de makers

Amersfoortse kaarsen van

Kaarsenmakerij de Punt

Bij De Punt in Soest, een van de grootste ambachtelijke kaarsenmakerijen in Nederland, werken 15 cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking.

Koffiebonen van

Koffiebranderij Boot

Barend Boot heeft met Boot Koffie een sterke missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie.

Pannenkoekenmix van

Molen Windhond

In de gemeente Soest stonden in het verleden twee molens: Molen De Windhond en Molen De Vlijt. De Windhond is afgebroken in 1930 en De Vlijt in 1952.

Speciaal bier van

Rock City Brewers

Wat begon met wat geëxperimenteer in de keuken, is uitgegroeid tot een heuse brouwerij met brewpub. Rock City Brewing, vernoemd naar de Keistad.

Heerlijke chocolade van

Sweet Sisters

De volle smaak van echt en eerlijk, dat is Sweet Sisters. Bij Sweet Sisters vind je een grote collectie aan chocoladerepen van kleinere merken met een fair verhaal.

Speciale wijnen van

Henri Bloem

Huub Havik en Wim de Jong zijn al jaren de vertrouwde gezichten voor Amersfoortse wijnliefhebbers. In een mooie gezellige winkel staat een enorm assortiment klaar om een keuze uit te maken.

Amersfoortse keitjes

Bakker de Jong

Wie kent het beeld niet; een levensgrote moorkop op het dak van een bestelauto?! Al jaren een bekend gezicht in en rond Amersfoort.

Fruitige jam van

Slagmaat

Appels, peren, pruimen, kersen, allemaal heerlijk fruit uit de boomgaarden van Boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik. Maar ook,…kiwi’s!

Illustraties van

Lex van Elten

Bij de vraag wie de illustraties zou moeten maken voor de Amersfoort Kerstpakketten waren we snel klaar. Lex van Elten natuurlijk.

Recepten van

Anna Bakt

We zijn vereerd dat Anna enkele bijzondere recepten heeft willen delen als onderdeel van het Amersfoort Kerstpakket. In het nieuwe jaar hoopt Anna Yilmaz haar eigen zaak te openen in het centrum van Amersfoort.

Jam van

Très Jolie

Tres Jolie is een biologische fruit- en belevings tuin gelegen in De Glind, waar met zorg en aandacht, allerlei soorten kleinfruit geteeld worden (oa bessen bramen, frambozen).